Het ontbijt in het café is niet geweldig. We gaan bij de Lidl wat krentenbollen en fruit halen voor onderweg en rond 09:30 zijn we op weg, in de zon met de korte broek aan en weer een flinke wind tegen. Na 3 uur draait de route een beetje en hebben we wind af en toe schuin in de rug, dat is best wel lekker voor de afwisseling.
We komen door minder dichtbevolkt land, weinig dorpjes en we missen de pleisterplaatsen. Als we er een tegenkomen bij een minicamping pauzeren we even voor koffie, wat een slootwater… We rijden snel verder en komen dan wel leuke terrasjes tegen, jammer.
Op een bankje in de zon nuttigen we onze krentebollen. Heerlijk zo in de stilte.
Het is een korte route, volgens de route maar 73 km en dat is best fijn. Onze billen beginnen te protesteren en er komen af en toe ook andere pijntjes.
Als we om 16:30 bij het gereserveerde chalet aankomen is de eigenaar er nog niet. De buurman en buurvrouw zijn nog aan het poetsen dus we konden er al in.
Leuke tuin met 4 kippen. Dat betekent dus kakelverse eieren. Leuk terrasje, gedateerde inrichting en oude douche in zielige staat, maar het voldoet.
De eigenaar verschijnt en doet de geyser aan en heeft de ontbijtspullen in een doos bij zich. Hij vraagt of hij ons morgenvroeg moet bedienen, maar dat kunnen we ook zelf. Erwin krol belooft dat morgen de wind gaat liggen en dat het 15 graden wordt en dat vinden wij prima.
Nog even lekker eten in Eibergen in het eetcafe markt 2 en dan nog met een omweg terug naar ons chalet, slapen!

Total distance: 93.9 km
Max elevation: 48 m
Min elevation: -9 m
Total climbing: 683 m
Total descent: -678 m
Average speed: 15.10 km/h
Total time: 12:19:17
Download file: Spoor_02-MEI-11.gpx

Opmerkingen van Facebook