We hebben goed geslapen en zijn al snel weer op weg. De camping ligt een behoorlijk stuk buiten de route, maar dan mag de pret niet drukken. Het is weer genieten. Wel is het wat meer glooiend geworden en met de oostenwind die af te toe behoorlijk sterk is, moet we aan de bak. Maar dat geeft niet.

Heuvels, bossen en boerenland passeren en we genieten in dit prachtige weer.
Een gedeelte van deze route hebben we twee jaar geleden al gefietst als onderdeel van de 100 Schlösserroute en we herkennen dan ook wel een en ander.
Helemaal als we bij Sloss Darfeld komen, een prachtig slot.
De wegen zijn helaas erg Duits, goede wegen wisselen af met paden die we in Nederland zouden afsluiten. Zelfs stukken met vers gemalen vlijmscherp puin hebben we getrotseerd. Maar goed dat het droog is, met regen zijn verschillende stukken niet te rijden.

Even later komen we bij slot Hulshof, daar zijn we de vorige keer naar binnengegaan, een sprookjeskasteel. Nu fietsen we er zomaar voorbij.

Eind van de dag bereiken we Munster en fietsen er dwars doorheen. Een echte studentenstad. Er is een prachtige boulevard waar je kunt wandelen en fieten en veel is autovrij. Helaas komt het gevaar niet van de auto’s maar van de studenten die blijkbaar alleen op de wereld zijn. Regelmatig moeten we in de remmen knijpen. Als we Munster uit zijn wordt de gps gevraagd naar een route naar de camping. Ook die camping kennen we en is ons prima bevallen. Al snel rijden we die camping op en na registratie (en bestellen van broodjes voor morgenochtend) zetten we de tent op op het al best gevulde tentenveld.

Het was weer een prachtige dsg en we voelen ons dankbaar.

Total distance: 0 km
Max elevation: 51 m
Min elevation: 51 m
Total climbing: 0 m
Total descent: 0 m
Average speed: nan km/h
Total time: 00:00:00
Download file: 2018-07-15.gif

Opmerkingen van Facebook