We zijn lekker op tijd wakker en blijkbaar zit ons ritme van opruimen nog goed in onze motoriek. Snel ligt het ochtenritueel achter ons en zijn we weer op weg. Het is genieten in de achterhoek, vooral natuurlijk met dit weer. De hoge temmperatuur en de lange droogte zorgen ervoor dat het land er verschroeid bij ligt. Dat is niet zo fijn voor de boeren hier.

Nt na de middag passeren we de grens met Duitsland. Dan wordt ook duidelijk waarom de klokken luiden die we al eventjes horen. Een trouwerij. We stoppen even om te kijken en gaan daarnaa weer verder. Langs het “flamingo”eiland, alleen waren we er al voorbij voordat we er erg in hadden en als er iets is waar we een hekel aan hebben is het terugkeren op het ingeslagen pad…

De tocht verloopt voorspoedig. In Vreden doen we boodschappen en besluiten we definitief waar we naartoe gaan om te slapen. Het aantsl campings in deze buurt is dungezaaid.
Gelukkig hebben we de blog van Dirk en Els, onze fietsvrienden van vorig jaar, zij hebben een paar weken geleden deze route gefietst. We besluiten om dezelfde camping te nemen als zij, bij Gescher. Andere zijn er niet…

Daar worden we hartelijk ontvangen, natuurlijk is er plaats, altijd voor een tent. We mogen staan op de speelweide, die kent nog groen gras en heeft enige beschutting. Als we er eenmaal staan blijkt dat dat groene gras eigenlijk het enige mooie van de camping is. Het toiletgebouw is onderkomen en op fietsafstand, net als het watertappunt. Het restaurant biedt gelukkig een lekker koud wit biertje.

Ach ja, het was weer een prachtige dag, we zijn dankbaar dat we dit mogen doen.

Total distance: 89.18 km
Max elevation: 74 m
Min elevation: -19 m
Total climbing: 484 m
Total descent: -395 m
Average speed: 15.95 km/h
Total time: 08:15:34
Download file: 2018-07-14-08.51.03-Dag.gif

IMG_3010IMG_3011

Opmerkingen van Facebook