WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home/fietsen/public_html/wp-content/uploads/2013-08-12 .gpx

Het gras is kletsnat als we opbreken en dus is de tent ook kletsnat, maar ja, dat zal wel vaker gebeuren de komende tijd. Al snel hebben we de boel aan kant en ontbeten en zitten we weer op de fiets. De route is weer snel opgepakt en we genieten weer van het dal van de Tauber. Het wordt minder smal en de weg wordt vlakker. We doen boodschappen onderweg en kopen ook een nieuwe binnenband als reserveband.
IMG_1658IMG_1657 In Lauda drinken we koffie, vlak bij een beeld van Tijl Uilenspiegel.

In Dittigheim verlaten we de Tauber en volgen de Brenmbach als overbrugging naar de Main. Maar daarvoor moeten we eerst nog IMG_1661 een klim overwinnen, volgens het boek 1km klimmen en dan nog 200mtr met 12%. Dat laatste klopt wel, maar de klim is veel langer, we zijn kilometers aan het klimmen voordat we het laatste stukje krijgen. Best wel een beetje trots dat dit ons zonder zware inspanning is gelukt. Dan even een snelle afdaling en dan gaat het langzaam naar beneden. IMG_1664 Onder een mooie kastanje eten we onze boterhammen in een mooi landschap. We fietsen weer verder en moeten een lang stuk langs de provinciale weg fietsen.

IMG_1665 Even verderop zien we een “echte” raket in langs de weg staan, thuis maar eens opzoeken waar die voor staat.

De automobilisten houden keurig rekening met ons, maar wij voelen ons niet happy en zijn blij als we weer even op een fietspad kunnen fietsen.
We komen aan in Miltenberg, waar we de Main ontmoeten. Het is een drukke stad, met veel wegwerkzaamheden en we zijn blij als we er weer doorheen zijn.
Vanaf nu volgen we de Main en komen door wat kleine plaatsjes heen. Uiteindelijk zijn we bij Worth, waar we even moeten zoeken naar de camping. Uiteindelijk hebben we een mooi plaatsje, direct aan de Main. In de loop van de avond gaat het hard waaien en ook nog regenen. Beter nu dan overdag.
IMG_1666 Onder het eten maken we een planning voor de komende dagen en gaan tevreden slapen.

 

Download file: 2013-08-12 .gpx

Opmerkingen van Facebook