Fietstochten van Annemieke en Frans Bosman, voorbereidingen, verslagen en routes.

Afscheid nemen

;

Vandaag en gisteren staan in het teken van afscheid nemen. Gisteren was de laatste werkdag van Frans en heeft hij diverse collega’s de hand geschud. Dat ging vandaag telefonisch en per mail nog even door.
Vandaag was de laatste schooldag voor Annemieke. Haar duo-partner en klas hadden een feestmiddag georganiseerd (ze waren zeker blij dat ze vertrok…). Bij het aansnijden van de grote taart mocht Frans ook aanschuiven. Die taart was door de vader van Paolo als basis gemaakt en de kinderen mochten hem samen afmaken. Over symboliek gesproken:

De kinderen hadden ook nog een t-shirt en spandoek gemaakt, ze zullen ons volgen.
Daarna waren er nog wat cadeautjes en was het einde schooltijd. Na het afscheid van de kinderen mochten we nog even opdraven bij het team. Daar werden we verrast met een echte sangria om vast in de stemming te komen. Na een mooie toespraak van de directeur en enkele passende cadeautjes werd het een genoeglijk samenzijn.
Vandaag en morgen nog wat voorbereidingen en dan vertrekken we op zondagochtend.

Opmerkingen van Facebook

Vorige

Hemelvaart 2012, dag 2, de “trainingsrit”

Volgende

27 mei, De eerste dag: tranen en zonneschijn.

  1. mirjam struik

    hoi hoi,

    Nou wat heb ik een groot respect voor jullie allebei! Wat fijn dat we jullie kunnen volgen tijdens jullie schitterende reis. Ik zal elke dag even kijken voor nieuws… Heel heel heel veel succes en plezier…

    groetjes Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: