Fietstochten van Annemieke en Frans Bosman, voorbereidingen, verslagen en routes.

De Romeinen kenden hun grens

Yes, een nieuw doel: de limesroute.
Na onze prachtige en onvergetelijke pelgrims-fietstocht naar Santiago de Compostela en terug willen we dit jaar wat korter weg.
Dit jaar gaan we de limesroute fietsen. In de mei vakantie ” pakken” we al en gedeelte in Nederland. In de zomervakantie gaan we verder.

We gaan eind juli met de trein naar Budapest, kijken daar een paar dagen rond en beginnen dan de terugreis per fiets naar Nederland.

20130503-090041.jpg

Opmerkingen van Facebook

Vorige

Een cheque voor de Voedselbank Wijk bij Duurstede

Volgende

26 juli 2013, De Romeinen achterna

 1. Dag Frans en Annemieke,

  Via, via kom ik op jullie blog terecht over jullie Limes-fietsplannen. Ik ben erg geïnteresseerd, omdat ik me bezig houd met een project rondom ‘verplaatsen langs de Limes’. Afgelopen week had ik een leuk gesprek met de ontwerper van de Limes fietsroute (Clemens Sweerman).
  Gaan jullie die tocht fietsen ?
  De komende periode wil ik graag bekendheid creëren rondom het thema Limes en dan vooral het verplaatsen erlangs. Mogen we jullie blog koppelen aan onze ‘Limes-wikipedia’ ? (www.limeswiki.nl)

  Hartelijke groet,
  Antje Grolleman (projectleider ‘verplaatsen langs de Limes’)

  • Dag Antje,
   Natuurlijk mag je koppelen naar onze blog.
   Ik ben wel benieuwd hoe je bij ons terecht bent gekomen…
   Nog wel twee zaken:
   We gaan wel uitgebreid onze belevenissen vastleggen, maar niet elke dag posten zoals naar santiago.
   Daarnaast fietsen we niet door naar de Zwarte Zee, we hebben niet zoveel tijd deze keer. We nemen op 26 juli 2013 de trein naar Budapest en fietsen van daaruit terug naar Nederland. Wel volgen we inderdaad de route van Sweerman.

   Groeten,
   Frans

 2. Dag Frans,

  Via Ellen Kok-Hendriks en via Martin Vastenhout kom ik bij jullie blog terecht. Ellen ken ik niet, maar Martin Vastenhout wel. Hij is de bedenker van ons project LiMissie (Limes als missie..)
  Ik bemoei me met het ‘Verplaatsen langs de Limes’. Mooi dat we jullie blog mogen koppelen ! Ik ga contact opnemen met degene die http://www.Limeswiki.nl beheert hoe dat het handigst kan.
  Ik ben benieuwd naar jullie avonturen, en heb Clemens Sweerman ook al even geattendeerd op jullie blog. Als bedenker van deze route kan ik me voorstellen dat hij het óók interessant vindt.

  Hartelijke groet,
  Antje Grolleman

  http://www.grollevrouw.nl
  http://www.limeswiki.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: