Uit “Het Groentje” van 5-9-2012:

 Annemieke en Frans Bosman overhandigen de cheque aan Jaap Remme, voorzitter van de Voedselbank.

Foto: Ali van Vemde
Cheque voor Voedselbank
Geplaatst op: vrijdag 07 september 2012 om 14:17

WIJK BIJ DUURSTEDE ‘ Afgelopen zaterdag overhandigden Annemieke en Frans Bosman tijdens de Kleurrijk Uit In Wijk Markt, bij het kraampje van de Voedselbank op het ‘duurzaamheidsplein’ hun cheque ter waarde van € 1.500,- aan de voorzitter van de Stichting Voedselbank, Jaap Remme.

Annemieke en Frans fietsten dit geld bijeen tijdens hun ‘retourtje’ Santiago de Compostella. Zij vertrokken op 1e Pinksterdag, 27 mei, en waren op 5 augustus weer terug in Wijk. In tien weken hebben zij ongeveer 4.700 km gereden. Via https://fietsen.fbosman.nl hielden zij belangstellenden op de hoogte en u kunt nog lezen welke ontberingen zij doorstaan hebben. Op hun site schreven zij: “Wij fietsen niet alleen voor onszelf maar steunen ook de Voedselbank Wijk bij Duurstede. Help mee en geef! Stort op rekening 30.00.66.988 met vermelding ‘Voedselbank’. Zie ook www.voedselbankwijkbijduurstede.nl Deze cheque is erg welkom en de Voedselbank zal zich de komende tijd beraden op welke manier dit het best kan worden besteed.

Kijk eens in je voorraadkast

Overkomt u dat ook wel eens, dat u in uw voorraadkast levensmiddelen hebt staan, die u niet gebruikt? Lever ze dan in op vrijdag 7 september tussen 19.00 en 20.30 uur aan de achterzijde bij Stichting Binding (voormalig postkantoor). Namens de Voedselbank alvast hartelijk dank

Opmerkingen van Facebook